KIES VOOR JE EIGEN GELUK

Coaching Nijmegen

Geluk Coaching Nijmegen

Geluk Coaching Nijmegen is voor iedereen in Nijmegen e.o. die meer geluk in zijn leven wil ervaren. Of je nu ongelukkig bent, een beetje ontevreden of gewoonweg nog gelukkiger wil worden maakt niet uit. We zijn allemaal mensen en allemaal op zoek naar net een beetje meer geluk! Daarvoor moeten we in beweging komen en blijven. Toch is dit soms knap lastig. Vaak willen we namelijk wel veranderen, maar hebben we soms iemand nodig die ons de weg wijst of een duwtje in de goede richting geeft.

Hoe zit het bij jou?

Ben jij al in beweging, druk bezig om te ontdekken wat je nou echt wil? Of heb je het gevoel dat je wel wat extra hulp kan gebruiken? Dat je net een zetje nodig hebt of iemand om mee te sparren om weer van je plaats te komen? Dan is Geluk Coaching in Nijmegen wellicht wat voor jou!

Breng jezelf weer in beweging

Misschien ben je vastgelopen op werk, op persoonlijk vlak of wil je gaan ontdekken wat het leven nog meer voor jou in petto heeft. Het belangrijkste is dat je weer in beweging komt. Ik kan je als coach helpen met het doorbreken van patronen, vaststellen wat je nu eigenlijk wilt en richting geven aan je eigen ontdekkingsreis naar geluk. Soms hebben we maar een klein duwtje in de goede richting nodig om grote sprongen te maken.

Coachingstraject

  1. KENNISMAKING: We starten jouw gelukstraject met een kennismaking gesprek. Daarin bekijken we knelpunten en gaan we samen op zoek naar het beste coachings traject voor jou. Alles wat ik doe is maatwerk.
  2. KLAAR VOOR DE START?: Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek bekijken we samen de mogelijkheden en beslissen we of we kunnen starten met een gelukstraject.
  3. …AF: Als we besloten hebben om te starten, gaan we aan de slag met coachingssessies en opdrachten. Ik daag je uit, confronteer en help je om jouw doel te behalen.

DURF JIJ GELUK COACHING NIJMEGEN AAN?

Als je het aandurft help ik je graag op weg. Laat me weten waar ik je mee kan helpen en dan maken we een afspraak voor een gezellige kennismaking. Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen we samen ontdekken of een coachingstraject iets voor jou is en of ik jou kan helpen. Wil je mij eerst beter leren kennen kijk dan op mijn blog, bij de video’s of op facebook.

[contact-form to=’info@gelukplanner.nl’ subject=’Coaching aanvraag’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

spaceman slot

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma