• Gelukplanner header coaching

KIES VOOR JE EIGEN GELUK

Coaching

GELUK COACHING

Veel mensen lopen rond met het gevoel dat ze eigenlijk niet echt gelukkig zijn. Ze hebben het gevoel dat ze meer uit zichzelf kunnen halen en hebben het gevoel dat ze niet echt leven. Ze vergeten echt naar zichzelf te luisteren en eerlijk tegen zichzelf te zijn. Hoe zit dat bij jou? Misschien heb jij ook wel het gevoel dat je niet alles uit jezelf haalt, of stilstaat. Wellicht is coaching dan wel iets voor jou!

START JE EIGEN ONTDEKKINGSREIS

Soms heb je een zetje nodig in de goede richting, heb je iemand nodig die je de wegwijs of is het fijn als er iemand is die met je mee op reis gaat. Een coach helpt jou met het starten van je eigen ontdekkingsreis naar geluk. Ben je op zoek naar de mogelijkheden? Kijk dan eens bij onze online en offline coaching trajecten.

Online Geluk Coaching
Geluk Coaching Nijmegen

VERANDERING IS MOEDIG

Toegeven dat je niet (helemaal) gelukkig bent is moedig maar toegeven dat je wat wilt veranderen en in actie komen nog veel meer! Kiezen voor je eigen geluk is namelijk moedig, want het betekent keuzes maken en gaat niet vanzelf. Echt kiezen voor jezelf en voor je eigen geluk, klinkt heel logisch. Toch doen we dit vaak niet, doordat we bang zijn voor de consequenties. Daarom is het zo moedig, wanneer je toch kiest voor je eigen geluk.

Difficult roads can lead to beautifull destinations. De mooiste Geluk Quotes | Motivatie - Geluk - Liefde | vind je op de Gelukplanner.

Geluk Quotes | Motivatie – Geluk – Liefde | Gelukplanner

COACHING IS VOOR IEDEREEN

Het werken aan je eigen geluk en het doorbreken van je eigen patronen kan soms moeilijk en confronterend zijn. Je leert beter luisteren naar jezelf, krijgt meer zelfvertrouwen en laat je niet zo makkelijk uit het veld slaan. Daardoor kun je de juiste keuzes maken, die bijdragen aan jouw eigen geluk.

Start meteen en maak kennis met onze gelukscoaching:

Online Geluk Coaching
Geluk Coaching Nijmegen