KIES VOOR JE EIGEN GELUK

DURF TE WEER TE DROMEN ALS EEN KIND

Stel je voor we springen nu samen in een tijdmachine, op weg naar de 6-jarige versie van jezelf. Wat zie je dan? Waarschijnlijk, net zoals mij , een kind met een grenzeloze fantasie. Want, geef je 6-jarige ik, een theedoek en hij is superman, geef je 6-jarige ik, een kartonnen doos en binnen mum van tijd heeft hij als piraat alle zeeën bevaren. Geef een 6-jarig kind een paar lege flessen en voor je het weet opent hij een winkel in magische toverdrankjes.

Helaas zijn velen van ons deze grenzeloze fantasie in de loop der tijd kwijtgeraakt. Daarentegen zijn wij als volwassenen vaak ontzettend goed geworden in het bedenken van een eindeloze reeks excuses om iets niet te doen. Dit is erg jammer omdat het kind binnenin ons nog steeds dromen heeft die hij achterna wil gaan. Wellicht heb je deze dromen heel diep weggestopt maar ze zijn er echt nog wel! We hebben alleen heel goed geleerd deze dromen aan de kant te schuiven. En als we er dan wel over nadenken zien we al heel snel beren op de weg en beginnen we met het verzinnen van allerlei excuses. Maar wat is de zin van je leven wanneer je je eigen dromen elke keer maar weer aan de kant schuift?

 

Dus verplaats je daarom eens in je 6-jarige ik en probeer eens eerlijk naar je eigen dromen en wensen te kijken met de grenzeloze fantasie van toen. Kijk daarbij vooral naar de kansen en mogelijkheden in plaats van je blind te staren op alle mogelijke valkuilen. Excuses verzinnen kun je altijd nog!

Neem een heerlijke kop thee en een momentje voor jezelf en luister eens goed naar je 6-jarige ik en vertel: waar droomt het kind binnenin jou eigenlijk van? Ik ben heel benieuwd!

Trackback van jouw site.

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma