KIES VOOR JE EIGEN GELUK

geluk quotes

Geluk quotes om te delen

Soms kan iemand wel wat extra geluk gebruiken. Lieve en mooie woorden kunnen dan wat ondersteuning bieden of extra motivatie geven. Er zijn al zoveel geluk quotes te vinden, dat we niet altijd zelf het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Maar om het je wat makkelijker te maken hebben we wel een hoop prachtige quotes voor je bij elkaar gezocht.

De meest inspirerende Quotes met afbeelding

Een aantal van de mooiste geluk quotes, citaten of spreekwoorden heb ik hieronder voor je neergezet. Gebruik ze om iemand te laten weten dat ze goed bezig zijn. Of om iemand aan het denken te zetten. Je kunt natuurlijk ook gewoon een gelukscitaat gebruiken om een mooie boodschap aan iemand te sturen. Er zijn motiverende en inspirerende quotes maar ook genoeg quotes die mensen aan het denken kunnen zetten. Je vind quotes over geluk in het nederlands maar ook veel in het engels. Vaak dekt dit de lading net wat beter.

[widgetkit id=”31″ name=”Gallerij quotes”]

Iets leuks gezien?

Heb je zelf nou een leuke quote of citaat, laat het mij dan even weten en wie weet zie je hem dan wel terug op de site. Natuurlijk stuur ik jou dan ook een kopie toe van je eigen quote!

Wil je nu meer lezen of zien over geluk? Kijk dan eens op onze blog, bij onze geluksvideo’s of op facebook. Daar vind je nog veel meer informatie over geluk en aanverwante onderwerpen.

In het duits vind je hier een hoop gave quotes en Guten Morgen Sprüche

 

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

spaceman slot

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma