KIES VOOR JE EIGEN GELUK

geluksplan

AAN DE SLAG MET JOUW EIGEN GELUKSPLAN

KLAAR VOOR DE START…AF! Fijn dat je op de pagina van de gelukplanner terecht bent gekomen.  Op deze pagina vind je van alles om een beetje gelukkiger te worden en je kunt direct met je eigen geluk aan de slag, het is nog gratis ook! Enige voorwaarde is dat je eerlijk tegenover je zelf durft te zijn, je af en toe kwetsbaar op kunt stellen en echt wat wilt veranderen. Als je er klaar voor bent komt het helemaal goed. Het mooiste is, je kunt meteen beginnen met het maken van je eigen geluksplan.

ZEG EENS EERLIJK?

Om te beginnen moet je eerlijk tegenover jezelf zijn, ben je daar klaar voor? Hoe vaak heb jij jezelf al voorgenomen om echt iets te veranderen? Hoe vaak heb jij jezelf al beloofd om je doelen na te streven en je dromen niet langer aan de kant te schuiven. En hoe vaak is dit al gelukt? ____________ (Geef eerlijk antwoord). Als je dit keer echt wat wilt veranderen, lees dan even verder. Anders kun je nu beter stoppen met lezen.

Geen spijt

JE BENT NIET ALLEEN!

Je bent niet alleen! We zijn allemaal op zoek naar ons eigen verhaal. Dit bleek wel uit onderzoek voor de Gelukplanner. Tijdens mijn onderzoek naar geluk, heb ik veel verschillende mensen gesproken. Hoewel de meeste mensen goed weten waar ze gelukkig van worden, zijn veel mensen vaak niet zo gelukkig als ze graag willen zijn. Het heeft er vaak mee te maken dat we erg goed zijn in het maken van excuses en minder goed in het maken van concrete plannen om onze doelen achterna te gaan.

Ik heb veel verschillende excuses gehoord die tijdens de diverse interviews naar voren zijn gekomen. Dit zijn de meest voorkomende:

 

  • geen tijd
  • geen vertrouwen in mijn eigen talenten
  • ik ben te druk met zorg voor anderen
  • snel afgeleid
  • ik kan niet gemotiveerd blijven
  • geen idee wat ik eigenlijk wil met mijn leven
  • ik val steeds terug in oude gewoonten

 

 

 

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande excuses of heb jij een ander excuus? Dan is het tijd om met jezelf aan de slag te gaan! Geluk komt namelijk vaak niet vanzelf aanwaaien. Lees verder en maak je eigen geluksplan.

Geluk e-book | 6-weken geluksplan | Gelukplanner

Of download nu gratis jouw eigen 6-weken geluksplan.

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

spaceman slot

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma