KIES VOOR JE EIGEN GELUK

LANGDURIG GELUK

LANGDURIG GELUK

Wat is de zin van mijn leven? Wat wil ik eigenlijk gaan doen? Maakt het verschil wat ik doe met mijn leven? Zijn allerlei vragen die een ieder van ons zich vast wel eens heeft gesteld. Helaas heb ik daar zelf ook nog geen concreet antwoord op gevonden. Anders had ik je die direct gegeven. Maar wat ik wel weet is het volgende: Vraag een willekeurig iemand wat ze graag willen met hun leven, of wat belangrijk voor ze is, en het antwoord is 9 van de 10 keer gelukkig zijn!

GELUKKIG WORDEN IS NIET MOEILIJK

Gelukkig worden is niet zo moeilijk, zo kun je een leuk cadeautje voor jezelf kopen, of een lekker stuk chocolade eten. Maar langdurig geluk ervaren is iets lastiger. Je hebt daar vaak doorzettingsvermogen voor nodig. We willen namelijk maar al te graag elke dag geluk ervaren. Dit is misschien wel heel erg ambitieus, omdat er ook dagen tussen zitten waarin het soms even allemaal tegenzit. Maar we kunnen wel zorgen voor een situatie en omgeving in ons leven, waarin we zo vaak mogelijk gelukkig kunnen zijn. Dit kost zoals eerder gezegd wel onderhoud en doorzettingsvermogen, maar het is het zeker waard.

Mensen die een grootse prestatie hebben neergezet, kunnen hier jaren later vaak nog steeds van genieten. Dit komt doordat ze ergens met trots en plezier op kunnen terugkijken en het geluksgevoel nog terug kunnen halen. Wanneer je een cadeautje koopt of een stukje chocolade eet is dit echter van korte duur. Dit komt omdat je daar alleen op de korte termijn gelukkig van wordt.

“MAKE SURE THAT WHAT YOU’RE DOING TODAY IS GETTING YOU CLOSER TO WHERE YOU WANT TO BE TOMORROW”

KORTSTONDIG GELUK

Van jongs af aan, kiezen wij mensen vaak al voor dit kortstondige geluk. Ken jij die test met kinderen en snoep? De testleider geeft de kinderen de volgende keuze, of ze krijgen nu 1 snoepje en mogen deze opeten. Of ze laten het snoepje liggen terwijl de testleider wegloopt, en krijgen er daarna veel meer. Veel van de kinderen hebben het snoepje opgegeten voordat de testleider weer terug is. En zo gaan velen van ons nog steeds door het leven. We hebben vaak dromen en wensen, maar kiezen vaak voor kortstondig geluk. Zo ligt de bank wel erg lekker, als je s’avonds naar je favoriete soap ligt te kijken, hoewel je eigenlijk graag eens wat extra tijd met je partner wilde doorbrengen. Of smaakte dat extra stukje chocolade wel erg lekker, terwijl je eigenlijk wilde afvallen.

Of het nu gaat om jouw droom om zanger(es) te worden of je wens om wat kilo’s lichter de zomer in te gaan, het maakt niet uit. Probeer in beweging te blijven, dit hoeft niet altijd snel, maar houdt jouw einddoel in het oog. Het bereiken van dit doel, kan je namelijk een geweldig gevoel geven en een boost voor je zelfvertrouwen.

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

spaceman slot

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma