KIES VOOR JE EIGEN GELUK

MAAK JE HARDE SCHIJF LEEG

Wat een heerlijk gevoel, je hebt net je hele huis opgeruimd. Vol trots bekijk je je opgeruimde kledingkast, de net gepoetste keuken en alles ziet er ineens weer heerlijk fris uit. Daarna ren je naar boven en

spring je op je net opgemaakte bed en ruik je even aan de heerlijk ruikende en net gewassen lakens. Wat een opgeruimd huis al wel niet allemaal voor je kan doen. Je kunt ineens je spullen makkelijk terug vinden, struikelt niet meer over troep en het schuldgevoel is van je schouders gevallen. Ineens ziet de wereld er weer heel anders uit.

Wanneer we de tijd nemen om ons eigen hoofd op te ruimen kunnen we hetzelfde gevoel van ruimte ervaren als bij het opruimen. Ons brein werkt eigenlijk hetzelfde als een computer, ipad of smartphone. Als de harde schijf overvol zit past er niets meer bij en werkt zelfs het snelste en slimste model niet meer zoals het hoort. Het apparaat loopt vast of bepaalde dingen worden niet meer opgeslagen. Zo werkt het ook met ons brein. Wanneer onze agenda te vol gepland staat en ons hoofd vol zit met allerlei zaken waar we aan moeten denken lopen we vast. We worden vergeetachtig of we zien even door de bomen het bos niet meer. Het kan daarom geen kwaad om eens in de zoveel tijd de harde schijf even leeg te maken.

Je kunt dit heel gemakkelijk doen door de tijd te nemen om een lijst(je) te maken met alle zaken die momenteel in je hoofd zitten. Grote, maar ook juist kleine dingen. Alles wat er momenteel in je hoofd zit schrijf je op. Dit kan werkelijk van alles zijn, van kleine huishoudelijke taken tot zaken die je al een hele tijd voor je uitschuift. Wanneer je dit hebt gedaan loop je het lijstje langs en bekijk je wat je binnen afzienbare tijd kunt wegwerken. De zaken waar je op dit moment niets aan kunt doen, parkeer je even totdat je er wel wat mee kunt doen. Je zult zien dat je op deze manier meer ruimte krijgt in je hoofd en dat het opruimen van je hoofd hetzelfde fijne gevoel geeft als het opruimen van je huis.

Wil je meteen aan de slag? Dan heb je geluk! Ik heb de opdracht hieronder op 1A4 voor je uitgewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is tijd nemen om er even rustig voor te kunnen zitten. Veel succes!

Trackback van jouw site.

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma