KIES VOOR JE EIGEN GELUK

NEEM JE PROBLEMEN MEE NAAR WERK!

NEEM JE PROBLEMEN MEE NAAR WERK

Je kent het vast wel, je hebt wat onenigheid thuis of hebt teveel aan je hoofd.  Je bent gewoonweg niet te genieten en het liefst zou je de hele dag in bed blijven liggen. Het laatste wat je wilt is met dit gevoel op je werk verschijnen. Dan moet je aan je collega’s of erger nog je leidinggevende laten zien dat je je echt niet lekker voelt. Daarom spreek je jezelf nog even vermanend toe voordat je naar werk gaat en probeer je je emoties zo ver mogelijk weg te stoppen zodat niemand op werk er iets van meekrijgt. Maar waarom eigenlijk, iedereen zit wel eens niet zo lekker in ze vel, moeten we ons er dan voor schamen als we ons niet lekker voelen, nee toch zeker. Het is juist doodzonde als je het mij vraagt! Elke dag een masker moeten dragen om je echte emoties te verbergen.

KWETSBAARHEID IS VEEL WAARD

Het heeft namelijk heel veel voordelen om jezelf kwetsbaar op te stellen. Toch vinden we het vaak erg lastig, juist op werk. Op werk hebben we vaak het gevoel dat we alles moeten weten. Dat we alles onder controle moeten hebben en juist niet moeten laten zien als we ergens mee zitten. Het in stand houden van deze façade lijkt heel professioneel en stoer. Toch is juist het tonen van je emoties erg moedig! Als je jezelf kwetsbaar op durft te stellen hoef je niet op elke vraag een antwoord te hebben, mag je fouten maken om van te leren, mag je anderen om hulp vragen en mogen je collega’s jou echt leren kennen.

RUIMTE VOOR EMOTIES OP DE WERKVLOER

Wanneer we elkaar de ruimte geven om onze emoties op werk aan anderen te laten zien worden we daar allemaal beter van. We maken namelijk gelukshormonen aan wanneer we een goed gesprek voeren. Als we het gevoel hebben dat iemand naar ons luistert, of op het moment dat we ons gewaardeerd voelen. Wanneer we onze collega’s de kans geven kan onze werkomgeving juist de ideale plek zijn om meer geluk te vinden. Tenslotte maakt werk een groot gedeelte uit van ons dagelijks leven.

GELUKKIGE MENSEN ZIJN PRODUCTIEVER

Na het lezen van bovenstaande stukje hoef ik jou dit waarschijnlijk niet meer te vertellen en klinkt het heel logisch, maar gelukkige mensen zijn ook nog eens productiever, creatiever en innovatiever op hun werk. Daarom zeg ik, neem je problemen mee naar werk!

Trackback van jouw site.

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma