KIES VOOR JE EIGEN GELUK

PERFECTE FEESTDAGEN – LIEVER NIET!

PERFECTE FEESTDAGEN – LIEVER NIET

” It’s the most wonderful time of the year “

Eigenlijk zouden de feestdagen zonder twijfel de mooiste en vrolijkste dagen van het jaar moeten zijn. Gezellig met familie en vrienden bij de openhaard, cadeaus uitpakken, samen spelletjes spelen en heerlijk eten en drinken. Helaas ervaren wij deze tijd van het jaar vaak heel anders en zou de tekst van het liedje veranderd moeten worden in: “it’s the most stressful time of the year”

THE MOST STRESSFUL TIME OF THE YEAR

Je moet namelijk zoveel doen in zo weinig tijd. Op je werk moeten er allerlei zaken afgerond worden voor het einde van het jaar en daarnaast wordt er ook nog van je verwacht dat je aanwezig bent bij de kerstborrel. Naast de verplichtingen op het werk moet er ook nog een magische planning gemaakt worden die ervoor zorgt dat jij op verschillende plekken tegelijk “gezellig” de feestdagen kunt gaan vieren. Last but not least komen er ook nog gasten bij jou over de vloer die minimaal een driegangenmenu verwachten. Je maakt je druk over wat je dit jaar als desert moet serveren en ohja daar moeten natuurlijk ook nog boodschappen voor gedaan worden. En dan heb je nog niet eens nagedacht over cadeaus die je nog moet kopen, laat staan over wat je aantrekt tijdens de feestdagen. Ik snap wel dat je daar stress van krijgt!

HOE ZORG JE VOOR MINDER STRESS EN MEER GENOT?

Stress is helemaal niet fijn en al helemaal niet tijdens de feestdagen, want dan wil je gewoonweg genieten. Maar hoe zorg jij er nu voor dat je dit jaar wel echt kunt genieten? Hoe kun jij er nu voor zorgen dat de feestdagen dit jaar wel de mooiste en vrolijkste tijd van het jaar worden?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: Probeer er niet de mooiste en vrolijkste tijd van het jaar van te maken! Probeer niet perfect te zijn. Laat je dit jaar niet verleiden door de druk van buitenaf om de perfecte feestdagen te organiseren.

We leven al in een samenleving waarbij alles perfect moet zijn en daardoor lopen we het hele jaar al op onze tenen. We dienen te presteren op ons werk, we willen de perfecte ouders zijn en hebben nog een miljoen andere verplichtingen. Tijdens de kerst is dit niet anders en proberen we nog steeds alles perfect te doen. We proberen overal tegelijk te zijn, iedereen tevreden te houden en te koken als een chef-kok. En ja.. als iedereen op zijn tenen loopt dan kan niemand echt genieten. Het is niet voor niets dat stelletjes in december veel meer ruzie maken dan in de rest van het jaar.

LAAT HET IDEE VAN PERFECTE FEESTDAG VAREN

Pas als we het idee van de perfecte feestdagen laten varen kunnen we echt gaan genieten van de (kostbare) tijd met familie en vrienden. Dus maak tijd en ruimte voor een goed gesprek, luister met aandacht naar elkaar en geniet! En wie weet worden de feestdagen dit jaar voor jou “ the most wonderfull time of the year! ”

Voor nu alvast fijne feestdagen!

Binnenkort laat ik je zien hoe je er volgend jaar wel voor zorgt dat je je goede voornemens waarmaakt en er een gelukkig 2017 van maakt! Kijk daarom eens op de pagina van mijn geluksplan of download het 6-weken geluksplan.

Trackback van jouw site.

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma