KIES VOOR JE EIGEN GELUK

TIJD VOOR JEZELF!

Neem jij genoeg tijd voor jezelf?

Daar gaat de wekker weer. Nog 1 keer snoozen zeg je tegen jezelf en snel draai je je nog even om. 20 minuten later word je echter verschrikt wakker en kijkt op de klok. SHIT, denk je bij jezelf, blijkbaar de verkeerde knop ingedrukt. Snel spring je je bed uit en ren je naar de badkamer. 

Je zet de douche vast aan maar bedenkt dat je daar geen tijd meer voor hebt. Je grijpt je tandenborstel en terwijl je je tanden poetst denk je aan de presentatie die je zo moet geven. O ja, niet vergeten de laptop mee te nemen schiet er door je hoofd, terwijl je je mond spoelt met mondwater.

Je rent van de trap af en zet snel het koffiezetapparaat aan. Je probeert snel een broodje te smeren maar in de haast valt het mes met boter op de grond. Snel ruim je alle boter weg en haal je je kopje koffie onder het koffiezetapparaat uit. Niet de laptop vergeten schiet er weer door je hoofd! Je smeert je broodje opnieuw en verbrandt ondertussen je mond aan een slok veel te hete koffie. Je loopt naar de voordeur en hebt het gevoel dat je iets bent vergeten, maar je hebt toch echt alles bij je. Telefoon, sleutels, portemonee en jawel, de laptop met daarop je presentatie! Je zit in de auto en rijdt naar het werk en denkt als het even mee zit kom ik nog net op tijd. Toch heb je het gevoel dat je nog iets bent vergeten. Je denkt het zal wel, ik ben er bijna en je hebt haast. Je rent het kantoor binnen en ziet dat iedereen al klaar zit voor jouw presentatie. Snel loop je naar voren om je laptop aan te sluiten en je gaat staan. Spontaan begint iedereen te lachen, en je snap er niets van. Totdat je eindelijk weer te binnen schiet wat je bent vergeten. Ja, daar sta je dan in je pyjama!

 

Tja bovenstaande is gelukkig maar een voorbeeld, maar het is vaak erg makkelijk om onze eigen behoeften te vergeten in ons drukke leven vol verantwoordelijkheden. Je moet presteren op je werk, je hebt je huishouden, je gezin, de sportclub en nog veel meer.

Maar wat wil jij nou eigenlijk van het leven? Maak jij voldoende tijd voor jezelf en voor een momentje van bezinning? Juist de momenten waarop we even helemaal tot rust kunnen komen zijn vaak zo belangrijk. Even wat tijd voor jezelf, tijd om je batterij weer op te laden. We zijn alleen allemaal zo goed in het volplannen van onze eigen agenda, dat hij volstaat zonder dat wij er zelf in voorkomen. Plan daarom eens wat tijd in voor jezelf, gewoon eens echte “me-time”. Of je nu eindelijk datgene gaat doen waar je al tijden van droomt of dat je een dagje helemaal niks doet maakt niet uit, zolang je het maar voor jezelf doet! Dus pak je agenda nu bij de hand en plan jouw momentjes voor de aankomende week nu in. Want ook jij verdient het om gelukkig te zijn.

Trackback van jouw site.

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

spaceman slot

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma