KIES VOOR JE EIGEN GELUK

Volg je hart

WE VERGETEN VAAK NAAR ONSZELF TE LUISTEREN

Zeg eens eerlijk, wanneer heb je voor het laatst echt compromisloos voor jezelf gekozen en naar je hart geluisterd? Zeer waarschijnlijk is het antwoord, net zoals bij velen, lang geleden. Van jongs af aan worden we namelijk geprogrammeerd om rekening te houden met anderen. Zo moest je rekening houden met je broertje of zusje, met de buren of met de leraar op school. En dit gebeurt nog steeds. Zo houden we op ons werk nog steeds rekening met collega’s en als je thuis bent met je partner en/of je kids. En dit is ook belangrijk aangezien we vaak samen met elkaar leven. Enige probleem hierbij is dat we zo goed geleerd hebben om naar anderen te luisteren. Dat we vaak vergeten naar onszelf te luisteren, naar ons eigen ik.

WAT MOETEN ANDEREN ER WEL NIET VAN DENKEN?

Vraag eens aan een willekeurig iemand wat hij diep van binnen zou willen doen? Vaak krijg je dan een heel mooi en puur antwoord zoals, ik zou graag willen rondreizen, een eigen zaak beginnen of muzikant willen worden. Echter komen meteen daarachteraan vaak wel de excuses van mensen waarom ze er niet toe zijn gekomen om deze droom werkelijkheid te laten worden. En vaak hebben deze excuses te maken met de mening van anderen, want wat moet je familie wel niet denken als je je goedbetaalde baan met veel aanzien wil opzeggen om iets te gaan doen waar je veel meer voldoening uit kunt halen. Of wat moeten de buren wel niet denken als jij je huis roze wil schilderen.

NAAR JEZELF LEREN LUISTEREN

Om naar je hart te luisteren is het belangrijk om de mening en eventuele reacties van anderen even buiten beschouwing te laten. Net zoals bij brainstormsessies, zijn er geen grenzen! Raap dus al je moed bij elkaar en ga aan de slag! Neem een momentje voor jezelf. Zet een relaxt muziekje op, of juist helemaal niets. Pak een kop thee of juist een ijskoud biertje en open dan snel de eerste opdracht.

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

spaceman slot

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma