KIES VOOR JE EIGEN GELUK

Waar droom jij van?

Kun je geluk eigenlijk wel plannen?

Misschien ben je ook na het uitvoeren van opdracht 1 nog niet helemaal overtuigd dat ook jij jezelf gelukkig kunt maken. Toch kan ik je vertellen dat het ook voor jou mogelijk is om nog gelukkiger te worden. Geluk is namelijk te plannen! We weten uit onderzoek namelijk dat onze gelukshormonen kunnen zorgen voor een geluksgevoel. Tel daar bij op dat we dit gevoel kunnen oproepen door middel van verschillende activiteiten en je ziet dat je zelf geluksmomenten kunt oproepen.

Bovenstaande is wellicht wat kort door de bocht, want geluk ervaren is van meer factoren afhankelijk dan alleen de activiteiten die we uitvoeren. Het is geen 1-2tje om geluksmomenten te kunnen ervaren. Maar het is wel mogelijk om jouw situatie te optimaliseren zodat de kans op geluk veel groter word! Hoe mooi is dat, je kunt er dus zelf voor zorgen dat je elke dag steeds een beetje meer geluk kunt ervaren. Het geluk ligt voor het oprapen, je hebt zelf invloed op de mate waarin jij geluk kunt ervaren! Dus wat houd je nu nog tegen? Ga je droom achterna.

Wat is belangrijk voor jou?

Om te beginnen is het fijn om te weten wat voor jou belangrijk is in het leven. En te kijken naar activiteiten die je daarbij kunnen helpen en goed voor je zijn. Zo kun je denken aan voldoende rust, lichaamsbeweging, vakantie, zinvol werk, aandacht voor familie en vrienden en tijd om je eigen dromen achterna te gaan. Denk er eens goed over na wat voor jou belangrijk is in je leven en welke activiteiten daarbij horen? Dit kun je doen door de volgende vragen te beantwoorden:

  • Wat maakt mijn leven zinvol?
  • Wat wil ik doen en wat wil ik daarmee bereiken?

Heel mooi als je direct een antwoord op bovenstaande vragen hebt kunnen geven. Is het niet meteen gelukt? Helemaal niet erg, je bent er in ieder geval bewust mee bezig. Hou de bovenstaande vragen de aankomende dagen in je achterhoofd en waarschijnlijk komen de antwoorden vanzelf. Als je weet wat het is dat je nodig hebt kun je namelijk gerichter met je eigen geluk aan de slag.

Je dromen achterna

Nu je weet waar jij energie van krijgt en wat je wil van het leven kun je aan de slag met het formuleren van je eigen doelen. Dus vertel eens, wat zijn jouw dromen of wensen? Wat is nu datgene wat jij het allerliefst zou willen doen? Schiet je al wat te binnen? Ga dan snel aan de slag met de volgende opdracht: Je dromen achterna.

 

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

spaceman slot

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma