KIES VOOR JE EIGEN GELUK

WAT IS GELUK VIDEO?

WAT IS GELUK VIDEO?

In onderstaande geluk video ben ik voor jullie op onderzoek gegaan naar een antwoord op de eeuwenoude vraag, wat is geluk nou eigenlijk? Zo kwam deze tot stand:

Een paar weken geleden stapte ik s’ochtends de auto in en reed ik bij mij de woonwijk uit. Ineens zag ik allemaal reclameborden langs de weg waar ik helemaal enthousiast van werd. Nu denk jij misschien, enthousiast van reclameborden dat kan toch helemaal niet. Toch wel! Het was namelijk eindelijk een keer iets anders dan de standaard reclame van supermarkten of telefoonaanbieders langs de weg. Het waren vragen en stellingen zoals:

” Het is heel normaal om aan andermans verwachtingen te willen voldoen.”

” Het is niet makkelijk om naar jezelf te luisteren.”

” SELFIES, voor wie die je het?

” Je wilt gelukkig zijn. Maar, wat is geluk eigenlijk? ”

Op de terugweg naar huis werd ik weer helemaal enthousiast van deze reclameborden. De vragen en stellingen hadden mij echt aan het denken gezet. Het is iets waar ik me nu al tijden mee bezig hou en waar ik het antwoord nog niet op heb gevonden. Iedereen wil het namelijk zijn, we hebben er bijna allemaal een mening over en toch zijn we het niet altijd. Hoe kan het toch dat er al zoveel mensen over nagedacht hebben en niemand mij precies kan vertellen hoe het nou moet.. gelukkig zijn!

SIRE

Thuis gekomen had ik het gevoel dat ik iets met mijn enthousiasme moest doen. Ik had onderweg al gezien dat de campagne gemaakt was door SIRE (ja, die van de vuurwerk campagnes). Dus besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en heb ik contact gezocht. Ik heb diezelfde avond enthousiast een berichtje gestuurd om te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Sire en ik hadden toch hetzelfde doel, namelijk zoveel mogelijk mensen bewust maken van de invloed op hun eigen geluk.

En jawel hoor! Er was gelijk een match. Daarom ben ik in februari gezellig een middagje op bezoek geweest op het kantoor in Amsterdam. Daar heb ik met Vanessa Alkemade en Bas Van Berkestijn gebrainstormd, gefilosofeerd over geluk en hebben we samen gekeken naar overeenkomsten. Uitkomst: We zijn allebei heel erg nieuwsgierig naar het antwoord op de vraag: Wat is geluk eigenlijk en voor wie doen we de dingen die we doen?

Heb jij er eigenlijk wel eens bij stilgestaan?

VOOR WIE?

Vraag jezelf eens af, doe ik het werk dat ik doe omdat ik dat wil of ben ik er (zoals velen) gewoonweg ingerold? Ga ik naar de sportschool omdat ik daar een goed gevoel van krijg of omdat anderen vinden dat ik moet gaan sporten? Draag ik merkkleding omdat ik het echt mooi vind, of om indruk op anderen te maken? Wat ik je eigenlijk probeer te vragen is, voor wie doe jij het eigenlijk? Misschien heb je er nog nooit bewust bij stilgestaan, maar als je echt gelukkig wil zijn is belangrijk om dingen voor jezelf te doen.

Na alle vragen die ik je zojuist heb gesteld, snap ik dat je je misschien afvraagt, voor wie doe jij het eigenlijk?

Voor jullie natuurlijk! Zou een mooi antwoord zijn geweest, maar dat is te makkelijk en niet helemaal waar. Natuurlijk vind ik het leuk en fijn om jou blij te maken en te helpen bij het vinden van je eigen geluk. Toch is dat niet de hoofdreden waarom ik met de gelukplanner ben gestart. De echte reden is namelijk dat ik zelf ook elke dag opnieuw op zoek ben naar mijn eigen geluk. En de gelukplanner of beter gezegd, jullie zijn mijn stok achter de deur!

Ik heb het antwoord op de vraag der vragen namelijk ook nog niet gevonden en ik ben het ook niet altijd. Daarom ben ik met oprechte nieuwsgierigheid, mijn camera in de hand en op zoek naar antwoorden voor jullie op zoek gegaan. Om een antwoord te krijgen op de eeuwenoude vraag: Wat is het eigenlijk.. geluk? Dit was het eindresultaat, op zoek naar geluk video.

Meer lezen over geluk, kijk dan hier:

http://voorwie.nl

https://gelukplanner.nl/wat-is-geluk/

 

 

Trackback van jouw site.

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

spaceman slot

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma