KIES VOOR JE EIGEN GELUK

Wat is geluk?

Wat is geluk?

Geluk is een gevoel waarvoor we vroeg ons bed uit willen komen. Iets waardoor we onze angsten willen overwinnen en soms zelfs naar de andere kant van de wereld willen reizen. We hebben er bijna allemaal een mening over en we vinden het in ons dagelijks leven overal terug. Er zijn tal van boeken over geschreven en je kunt er zelfs workshops over volgen. Maar toch ben ik het niet altijd. Het is een vraag waar veel grote denkers al over nagedacht hebben, maar waarop we toch nog geen duidelijk antwoord hebben gekregen. Daarom vroeg ik mij af, wat is geluk?

Op onderzoek

Om een antwoord te vinden op de vraag ” Wat is geluk?” ben ik op onderzoek gegaan. Dit keer ben ik niet de boeken ingedoken en heb ik het internet met rust gelaten. Nee dit keer ben ik de straat op gegaan met mijn camera en heb ik jullie om hulp gevraagd. Ik zal je hieronder een aantal voorbeelden geven waar een heleboel mensen, naar eigen zeggen, gelukkig van worden.

  • Een fijne thuissituatie
  • Een goede gezondheid
  • Heerlijk eten
  • Leuke dingen doen
  • Contact met vrienden
  • Van rust
  • Genieten van de natuur
  • Zien dat iemand anders gelukkig is

Uit de bovenstaande voorbeelden blijkt wel dat er veel verschillende dingen zijn die ons gelukkig kunnen maken. Ik vond het erg mooi om te zien dat we van een heleboel dingen gelukkig kunnen worden en dat we deze factoren ook nog eens kunnen benoemen. Alleen antwoord geven op de vraag wat geluk nu eigenlijk is, is voor velen van ons lastig te omschrijven. Dit is ook logisch want geluk is namelijk voor iedereen iets anders. En iedereen heeft daarom een andere opvatting over de vraag wat geluk nu eigenlijk is. Maar over één ding zijn we het gelukkig allemaal eens, iedereen wil graag gelukkig zijn.

Is het erg dat we geen antwoord hebben op de vraag ” wat is geluk? “

In principe niet, maar op het moment dat je weet wat je nodig hebt kun je wel gerichter zoeken. Vraag jezelf daarom eens af, ben ik echt gelukkig? Doe jij het werk dat je doet omdat jij dat wil of ben je er (zoals velen) gewoonweg ingerold? Ga je naar de sportschool omdat jij daar een goed gevoel van krijgt of omdat anderen vinden dat je moet gaan sporten? Draag je merkkleding omdat je het echt mooi vind, of om indruk op anderen te maken? Wat ik eigenlijk wil vragen is, voor wie doe jij het eigenlijk? Misschien heb je er nog nooit bewust bij stilgestaan, maar als je echt gelukkig wil zijn is belangrijk om dingen voor jezelf te doen.

Aan de slag!

Er zijn veel verschillende manieren om met je eigen geluk aan de slag te gaan. Ik help je graag op weg!

[widgetkit id=”42″ name=”BLOG GALLERIJ GRID”]

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma