• Geluk Op Werk

KIES VOOR JE EIGEN GELUK

werk geluk

WERK GELUK = BELANGRIJK

Werk maakt namelijk een groot deel uit van ons dagelijks leven. Hoewel we de afgelopen jaren steeds meer oog hebben voor geluk op de werkvloer blijkt uit verschillende onderzoeken dat ons werk geluk nogal wat te wensen overlaat. Zo blijkt 72% (Bondt & Maes) van de beroepsbevolking nog ongelukkig en heeft 80% van de medewerkers het gevoel dat hij/zij niet het beste uit zichzelf haalt (GALLUP).

De gelukplanner wil meer geluk op werk

Daarom wil de Gelukplanner graag helpen om een mooie win-win situatie te creëren voor werknemers en werkgevers. Werknemers die zich gewaardeerd voelen, succes kunnen beleven, vrijheid ervaren en ruimte krijgen voor groei zijn namelijk een stuk gelukkiger op hun werk. En gelukkige werknemers zorgen voor een verhoogde productiviteit (43%,HAY Group), verkoop (37%, Shwan Anchor), innovatie (300%, HBR) en meer winstgevendheid (33%, GALLUP).

Deze statistieken zijn natuurlijk niet de enige positieve voordelen van een gelukkige werknemer. Zo zijn gelukkige werknemers loyaler naar het bedrijf, een uithangbord richting de klant en ligt het ziekteverzuim lager. Daarom is werk geluk zo belangrijk!

Wil je meer weten over hoe jij je eigen werk geluk kunt vergroten? Kijk dan eens op onze blog pagina. Op zoek naar mogelijkheden tot coaching of training? Neem dan contact met me op.