KIES VOOR JE EIGEN GELUK

Zelfbeeld laag, leer je eigen zelfbeeld vergroten!

Leer je eigen zelfbeeld vergroten!

Naar de mooie kanten van jezelf kijken is iets dat we naar mijn mening vaker mogen doen. We zijn namelijk veel beter in het bewonderen van anderen dan het zien van onze eigen kwaliteiten. Wanneer we om ons heen kijken zien we mensen die ontzettend goed kunnen hardlopen, fantastisch kunnen zingen of prachtig kunnen dansen. Ongeacht wat we zelf ook doen en hoe goed we iets ook kunnen. We zien altijd mensen die iets net een beetje beter kunnen dan wij zelf. Het gras aan de ander kant is namelijk altijd groener en dat maakt ons soms onzeker. Sommige mensen hebben van nature een groot zelfvertrouwen, helaas niet iedereen. Maar er is hoop! Je kunt je eigen zelfbeeld namelijk vergroten.

Jezelf vergelijken met anderen

Als we onszelf met anderen vergelijken vinden we onszelf al vaak te dik, te dom of niet gewoonweg niet goed genoeg. Daarom ben ik er normaal gesproken ook geen voorstander van, jezelf met anderen vergelijken. Het zorgt bij mij namelijk vaak alleen maar voor een hoop jaloezie en frustratie. Maar onszelf vergelijken met anderen is wel heel normaal, en anderen hoger inschatten dan jezelf ook. De kans is daarom groot dat een ander jou ook hoger inschat dan je zelf normaal gesproken zou doen. Als we onszelf dan toch met anderen vergelijken kunnen we dit beter doen door de ogen van een ander, toch?

Aan de andere kant van het gras staan.

Onzeker zijn we soms allemaal wel eens. Maar wat zou er gebeuren als we zelf een keer aan de andere kant van het gras gaan staan, daar waar het gras altijd groener lijkt. Misschien word het gras aan onze kant ineens wel een stuk groener en kijken we met net zoveel bewondering naar onszelf als naar een ander. Als je door de ogen van je beste vriend(in) of je partner naar jezelf zou kijken wat voor moois zie je dan? Zou je dan eindelijk kunnen zien hoe mooi, intelligent en knap je eigenlijk bent? En dat je veel meer kan dan jezelf eigenlijk denkt en zien dat je niet zo streng voor jezelf hoeft te zijn? Ik denk het wel!

Ik daag je uit!

Daarom daag ik je uit om de aankomende week eens door de ogen van anderen naar jezelf te kijken. (Natuurlijk kunnen we dat niet echt doen, maar we kunnen anderen wel om feedback vragen ;-)). Vraag eens aan mensen uit je omgeving hoe ze jou eigenlijk zien. Vraag naar je positieve eigenschappen en jouw kwaliteiten en de kans is groot dat je jezelf dan binnenkort kunt bewonderen door de ogen van een ander. Het kan je helpen je onzekerheid los te laten en je zelfbeeld verbeteren. Je hoeft dan minder onzeker te zijn en krijgt een positief zelfbeeld.
Veel succes en laat even weten hoe het is gegaan. Je kunt mij een berichtje via de website, Facebook of email.

Trackback van jouw site.

https://visitmomence.com/

slot bet 100

https://eaglemoversthailand.com/

slot deposit 10 ribu

scatter hitam

https://idesignnailbar.com/

slot thailand

slot gacor

slot mahjong ways

slot depo 10k

joker123

joker123

slot qris 5000

depo 25 bonus 25

slot bet 100

gates of olympus

starlight princess

slot deposit qris

slot 777

pusatgame

sbobet88

roulette online uang asli

sicbo online uang asli

slot deposit 10 ribu

slot bet 100 perak

rujak bonanza

robopragma